Asiantuntevaa sähkösaneerausta Karkkilassa ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Vuonna 2015 perustettu Sähköasennus Uusivirta Oy tarjoaa asiantuntevaa sähkösaneerausta. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja yhdistyksiä Karkkilassa ja lähikunnissa, kuten Vihdissä, Lohjalla, Lopella, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä ja Helsingissä.

 

Teemme sähkötyöt ja -saneeraukset yli 20 vuoden työkokemustamme sekä koulutuksen tuomaa ammattitaitoamme käyttäen. Meiltä saat myös aurinkopaneelit ja sähköautojen latauspisteet. Lämmitysmuotojen muutostöitä toteutamme joustavasti muun muassa taloyhtiöille. 

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaiseen sähkösaneeraukseen etsit osaavaa tekijää!

Sähkötyöt tarpeidesi mukaan

Sähköasennus Uusivirta Oy tunnetaan asiakaslähtöisesti palvelevana yrityksenä. Teemme kaikenlaiset sähkötyöt tarpeidesi mukaan.  

 

Vaihdamme ja asennamme esimerkiksi kiukaat ja liedet ja korjaamme kotisi valaisimet ja rikkinäiset kytkimet. Jos olet tekemässä remonttia kotiisi tai liiketilaasi, hoidamme osaavasti kaikki tarvittavat sähkötyöt.

 

Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Tästä syystä teemme sähkötyöt aina perusteellisesti, jotta ne tulevat heti kerralla kuntoon. 

Sähkösaneeraus laajaa ammattitaitoa käyttäen

Koko talon onnistunut sähkösaneeraus vaatii laajaa ammattitaitoa ja pitkää työkokemusta. Kun tilaat talosi sähkösaneerauksen Sähköasennus Uusivirta Oy:ltä, voit olla varma luotettavasta työskentelystä ja erinomaisesta lopputuloksesta.

 

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua: toteutamme sähkösaneerauksen aina suunnittelusta viimeistelytöihin asti. Kaikissa sähkötöissä noudatamme tarkasti työturvallisuusmääräyksiä. Sähkömiehemme hallitsevat oikeaoppiset työmenetelmät myös haasteellisissa kohteissa.

Lue myös sähkösuunnittelusta

Tilaa aurinkopaneelien asennus meiltä

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös aurinkopaneelien asennus. Olemme tehneet aurinkopaneelien asennustöitä niin uudis- kun saneerauskohteissa. Osaavasti tehty asennus mahdollistaa aurinkopaneelien energiatehokkaan toimimisen. Tästä syystä asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. 

Rakennamme sähköautojen latauspisteet

Rakennamme sähköautojen latauspisteet niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latauspiste on kannattava sijoitus tulevaisuuteen. Latauspisteet voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla. Esimerkiksi perinteinen lämmitystolppa voidaan muuttaa kätevästi latauspisteeksi. 

Kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä Sähköasennus Uusivirta Oy:hyn ja kysy lisää palveluistamme! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot