Varmaa sähköhuoltoa Karkkilassa ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Sähköasennus Uusivirta Oy:n monipuolisiin palveluihin kuuluu myös sähköhuolto. Palvelemme Karkkilassa ja lähikunnissa, kuten Vihdissä, Lopella, Lohjalla, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä ja Helsingissä.

 

Sähkötöihin erikoistunut yrityksemme on perustettu vuonna 2015, mutta alan töistä meille on kertynyt kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu kiinteistöhuoltoalan yritykset, taloyhtiöt ja kotitaloudet sekä tehtaat ja maatalouden toimijat. Työskentelemme luotettavasti sekä uudis- että saneerauskohteissa. 

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro sähköhuollon tarpeistasi! Palvelumme on aina asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista.

Sähkölaitteisto tulee huollattaa säännöllisesti

Yrityksemme tarjoaa sinulle toimivia ratkaisuja aina sähkösuunnittelusta -asennukseen ja -huoltoon. Sähköhuollon päällimmäisenä tarkoituksena on varmistaa sähkölaitteistosi turvallinen toiminta. Sähkölaki velvoittaa sähkölaitteiston säännöllistä huoltoa.

Sähköhuoltoon kuuluu muun muassa:

  • läpivientien tarkastaminen
  • lämpökuvaukset
  • kaapeloinnit
  • maadoitusjohtimien kiinnitykset ja jatkuvuusmittaukset.
Yhteystiedot

Muut palvelumme

Palveluihimme kuuluu myös sähkösuunnittelu sekä sähkötyöt ja -saneeraukset. Sähkösuunnittelua toteutamme esimerkiksi uusiin omakotitaloihin, perehtyen tarkasti yksittäisten huoneiden sähkövarusteluun ja sen tasoon sekä sähkötöistä aiheutuviin kustannuksiin.

 

Sähkötöitä ja -saneerausta teemme joustavasti, asiakkaan tarpeiden mukaan. Otamme mielellämme vastaan niin pienet sähkötyöt kuin suuret ja kokonaisvaltaisemmat, koko kiinteistön kattavat sähkösaneerauksetkin. 

 

Meiltä saat myös aurinkopaneelien asennusta ja sähköautojen latauspisteiden rakentamista. Lämmitysmuotojen muutostyöt tarjoamme taloyhtiöille kilpailukykyiseen hintaan. 

 

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti urakan alusta loppuun asti. Hinnoittelumme on joko urakka- tai tuntiperusteinen. 

Korkealaatuinen työvälineistö

Toteutamme sähköhuoltoa korkealaatuista, hyvin huollettua ja ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen. Näin varmistumme sujuvasta työskentelystä kohteessa kuin kohteessa.